Bekijk al onze websites
Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@neuroblend.nl
Terug

Over ons

Als ervaringsdeskundigen weten wij wat het inhoudt om te leven met een beperking. Wij ervaren dat er meestal meer nodig is dan het reguliere aanbod in de zorg.

Naar ons idee is er vaak te weinig kennis en expertise op het gebied van neurologische uitdagingen en wordt er te vaak behandeld, of juist niet behandeld vanwege een gestelde prognose. Het leven wordt dan aangepast naar de beperking en daarmee een vast gegeven.

Ons visie is anders. We gaan uit van de ongekende mogelijkheden van de plasticiteit van ons brein. We werken vanuit een breed perspectief met de juiste frequentie, duurzaamheid en intensiteit aan jouw herstel met een unieke combinatie van verschillende therapievormen: de BLEND-methode Wij stellen jou en je doelen centraal, en samen doen we er alles aan om die doelen te bereiken.

Met ons multidisciplinaire team behandelen wij langdurig en intensief kinderen en volwassenen in de leeftijd van 6 maanden tot ca. 30 jaar met uiteenlopende neurologische uitdagingen volgens onze BLEND-methode Voor volwassenen ouder dan 30 jaar hebben we speciale korte behandeltrajecten. Voor elke leeftijd en elke diagnose maken wij een behandelprogramma op maat aan de hand van ons unieke ontwikkelingsprofiel.

Aanmelden voor screening

Jelte

Cindy van het Ende

DGA / Neuro Ontwikkelings Therapeut